måndag 13 oktober 2008

Lite helg, lite chock!


Jahapp, så har det varit helg. jag har haft den jävligaste av jävliga helger denna helgen.
I fredags skulle vi gå ut några stycken på lite AW. Äta en bit och dricka ett glas vin eller två...
Detta slutade i att jag hade århundradets fjortis fylla! Herre min skapare! Allt spårade ur på Harrys när jag promt skulle hälla i mig rom o cola! Jag klarade mig ganska fint tills jag kom hem, jag fick krypa upp för trapporna, min sambo fick lyfta i mig i sängen och klä av mig... Mitt minne är borta totalt kommer inte ihåg ett skvatt... Herreguuuud hur gammal är jag egentligen?
I lördags mådde jag minsann som jag förtjänade, vaknade upp med en hejdundrandes huvudvärk, ni vet en sådan där huvudvärk där man är helt övertygad om att det bor små trumslagar pojkar i ens huvude som slår på allt de komer åt... Lite lätt illamånde också...
Jag kravlar mig ur sängen och tänker "spyr jag nu så kommer det gå över" HA! Tji fick jag, det vr skytte trafik till toaletten hel förbannade jävla dagen!!! I andra halvlek (Sverige portugal) började jag känna mig lite bättre, jag kunde då få ner en halv banan och behålla den.

Söndag, jag ska följa med Elvis och titta på hästhoppning! KUL! Tills jag ska ta fram min plånbok och inser att den är borta GONE! GAAAAH!
Ringer till polisen och gör förlustanmälan, Nordea och spärrar Visa kort och sedan taxi för att kolla om plånka trillat ur i någon bil, men nej... Försöker få tag på dom på Harrys men inget svar... Går omkring med halvångest hela Söndagen, på kvällen äntligen får jag tag på en liten tjej som mycket glatt säger att min plånbok finns hos dem! FY FAAN vad glad jag blev och jag sa rent ut till henne "Jag älskar dig" för det gjorde jag just då! Helt ärligt! Vilken fantastisk lite människa hon är!! =D

Så idag, sorgligt besked på jobbet... En av mina närmaste kollegor, Peder, ska sluta... Det kom lite som en chock för mig... och helt ärligt så blev jag riktigt sorgsen. Peder har hängt med länge lika länge som jag har varit här så har han varit här... Det blir konstigt, han kommer att bli saknad, helt klart!

Nåväl, det här inlägget tog mig ca 4 timmar att skriv eftersom jag är tvungen att göra två saker samtidigt. Heheee! Jag har förövrigt fått mitt fin fina armband från SANNORNA jag ska ta ett litet foto så ni får se hur fint det är runt min lilla handled... =)

Todeloo gott folk!

1 kommentar:

Okyee sa...

va?! Vad ska lilla Peder göra då?!