tisdag 13 januari 2009

Ingen titel

Jag är en dålig bloggare...


Well igår blev jag o A.et bjudna på middag hos Elivs, Gustaf, Sigrid och Snusa. Det var mycket trevligt, de är ju rätt trevlig folk de där... =)

Idag har jag återigen varit hos dem och hjälpt till med mockning och utfodring och intagning av hästar. Elvis är fortfarande lite klen efter barna födandet. =) Men jisses, jag hjälper så gärna till fasen vad kul det är! Det är goa hästar hon har.


Har förövrigt tillagat kyckling i ugnen för första gången i mitt liv, vilken pers! Alltså det där med matlagning är inte min starka sida, verkligen inte! Vilken loser... Hahahaa! Har inte smaka på den så jag kan inte tala om om det blev lyckat eller misslyckat ännu, det får A.et avgöra imorgon.


Jag har sökt 2 st jobb idag, duktigt duktigt... Men jag antar att jobb är något man får se som om efter i stjärnorna i dagens läge. PUST!

Men söker man ingenting lär man aldrig få något så det är bara att hetssöka alt som kan tänkas vara någorlunda ok för mig att söka... Funderade ett tag på att söka som allmänläkare, hur svårt kan det vara egentligen? Fixar man inte någon diagnos kan man j bara skicka vidare till någon specialist... Lätt som en plätt, det är ju så läkarna på vårdcentralerna gör ändå?


Nä mina vänner nu ska jag gå o knyta mig, det skall uppgås kl: 0600 imorgon för att träna den gamla kroppen... Fy faan att jag orkar det är helt sjukt!
Love from me to you!

1 kommentar:

Anonym sa...

Yeah. Tror du skulle passa fint i vit rock & stetoskop-accessoir. Speciellt med brillor till.